Arene peruu kevään tapahtumat ja siirtyy pelkästään etäkokouksiin

Koronaviruksen leviämisen ja valtioneuvoston suositusten jälkeen Arene on päättänyt peruuttaa yleisötapahtumansa tältä keväältä.

Päätös koskee toukokuussa Metropolia ammattikorkeakoulussa järjestettäväksi aiottuja ammattikorkeakoulupäiviä sekä Arenen ja Suomen Yrittäjien yhteistä TKI-seminaaria, joka oli tarkoitus pitää 27.3. Kumpikin tapahtuma siirretään järjestettäväksi loppuvuodesta, mikäli yleinen tilanne sen sallii.

Toistaiseksi kaikki Arenen kokoukset järjestetään etäkokouksina. Päätös koskee Arenen hallituksen, rehtorineuvoston, valiokuntien, työryhmien sekä verkostojen kokouksia.

Maalis-huhtikuussa etäkokouksena järjestetään sääntömääräinen kevätkokous sekä hallituksen, digitalisaatiovaliokunnan, koulutusvaliokunnan kv-valiokunnan, TKI-valiokunnan sekä kestävyys ja vastuullisuustyöryhmän kokoukset.

Kaikkiin Arenen kokouksiin on ollut etäosallistumisen mahdollisuus jo aiemmin. Vuosina 2019 ja 2020 on järjestetty myös useampia rehtorikokouksia etäyhteyksillä.

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Arene peruu kevään tapahtumat ja siirtyy pelkästään etäkokouksiin