Arene peruu kevään tapahtumat ja siirtyy pelkästään etäkokouksiin

Koronaviruksen leviämisen ja valtioneuvoston suositusten jälkeen Arene on päättänyt peruuttaa yleisötapahtumansa tältä keväältä.

Päätös koskee toukokuussa Metropolia ammattikorkeakoulussa järjestettäväksi aiottuja ammattikorkeakoulupäiviä sekä Arenen ja Suomen Yrittäjien yhteistä TKI-seminaaria, joka oli tarkoitus pitää 27.3. Kumpikin tapahtuma siirretään järjestettäväksi loppuvuodesta, mikäli yleinen tilanne sen sallii.

Toistaiseksi kaikki Arenen kokoukset järjestetään etäkokouksina. Päätös koskee Arenen hallituksen, rehtorineuvoston, valiokuntien, työryhmien sekä verkostojen kokouksia.

Maalis-huhtikuussa etäkokouksena järjestetään sääntömääräinen kevätkokous sekä hallituksen, digitalisaatiovaliokunnan, koulutusvaliokunnan kv-valiokunnan, TKI-valiokunnan sekä kestävyys ja vastuullisuustyöryhmän kokoukset.

Kaikkiin Arenen kokouksiin on ollut etäosallistumisen mahdollisuus jo aiemmin. Vuosina 2019 ja 2020 on järjestetty myös useampia rehtorikokouksia etäyhteyksillä.

Jaa

TKI.fi

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Arene ottaa puheenjohtajuuden eurooppalaisen AMK-verkoston johdossa – Suomi jäämässä jälkeen korkeakoulujärjestelmän kehittämisessä

Arene ottaa vastaan eurooppalaisen UAS4Europe-verkoston puheenjohtajuuden tänään Brysselissä. Ajankohta...

Erasmus+ -ohjelma on vahva investointi Euroopan tulevaisuuteen

Euroopan strategisen kilpailukyvyn vahvistaminen tulee olemaan keskeinen painopiste tulevalla...

Ammattikorkeakoulujen suositukset yhteisen opintotarjonnan laadun varmistamiseksi

Ammattikorkeakouluissa tuotetaan korkeatasoista osaamista työmarkkinoille. Yhteisen opintotarjonnan avulla ammattikorkeakouluopiskelijat...

Arene peruu kevään tapahtumat ja siirtyy pelkästään etäkokouksiin