Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu – hackathon huipentuu finaaliin 14.4.

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu on Arenen ja SAMOKin järjestämä ammattikorkeakouluopiskelijoille suunnattu hackathon, joka huipentuu 14.4. järjestettävään finaaliin. Hackathonilla juhlistetaan 25-vuotisia vakinaisia ammattikorkeakouluja, suunnataan katseet tulevaisuuteen, haastetaan ajattelemaan ja luodaan uutta. Finaali striimataan suorana tulevaisuudenamk.fi -sivustolle.

Kilpailuun valittiin mukaan 12 ammattikorkeakouluopiskelijoista koostuvaa tiimiä. Tiimit ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden ammattikorkeakouluun neljän teeman sisällä, jotka ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, jatkuva oppiminen ja muuttuva työ. Tiimit ovat valmistelleet ratkaisuistaan videomuotoiset pitchit, jotka ovat nyt katsottavissa hackathonin sivuilla.

Voittajan valitsee seitsenhenkinen arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluvat toiminnanjohtaja Aku Aarva (Eurooppalainen Suomi), co-founder Pia Kuosmanen (Pros of Tomorrow), johtaja Nina Meincke (S-ryhmä), visionare Henna Pursiainen (Una Europa), Arenen hallituksen jäsen, rehtori Vesa Taatila (Turun AMK), johtava asiantuntija Mikko Valtonen (Keskuskauppakamari) ja founder Peter Vesterbacka (FinEst Bay Area, Slush). Kilpailun pääpalkinto on 3000 euroa.

Toinen ja kolmas sija valitaan yleisön tekemien Innoduelin vertailuarviointien perusteella. Pääset nyt tutustumaan tiimien pitcheihin ja tekemään arvioinnin hackathonin sivuilla.

Tule seuraamaan Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu -hackathonin suoraa lähetystä www.tulevaisuudenamk.fi -sivustolle keskiviikkona 14.4. klo 16-19.

Hackathonin pääyhteistyökumppanina toimii S-ryhmä.

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu – hackathon huipentuu finaaliin 14.4.