Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun

Karelia-ammattikorkeakoulussa kehitetty Work Smart -menetelmä ylsi voittoon Suomen ammattikorkeakoulujen välisessä Kärjet-kilpailussa.

Kilpailun teemana oli tänä vuonna Tulevaisuuden oppiminen, ja voittaja valittiin avoimella yleisöäänestyksellä videoehdokkaiden joukosta. Palkinnon vastaanotti Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalainen Porissa valtakunnallisten ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä 16.5.2018.

Voittajavideolla esitelty Work Smart -menetelmä tukee ammattikorkeakouluopiskelijoiden ja toisen asteen opiskelijoiden työurapolkua. Menetelmä kehitettiin Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian yhteisen Work Smart – Älykkäästi Töihin -hankkeen aikana vuosina 2015–2017.

– Work Smart – Älykkäästi töihin -hankkeen tulokset ja hyödyt ovat merkittävät erityisesti opiskelijoiden näkökulmasta. Myös opetushallituksen asiantuntijaraati on suositellut Work Smart -menetelmää hyvänä käytänteenä, ja Kärjet 2018 -palkinto vahvistaa osaltaan valtakunnallista näkyvyyttä, toteaa Karelia-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämisjohtaja Anne Ilvonen tyytyväisenä.

Kärjet on vuosittainen ammattikorkeakoulujen TKI-johdon verkoston järjestämä kilpailu, jossa palkitaan vaikuttavin TKI-hanke tai toiminta ammattikorkeakoulussa. Kilpailun tavoitteena on saada näkyvyyttä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnalle sekä jakaa hyviä käytäntöjä edelleen hyödynnettäviksi.

Voittajavideo

Jaa

Arenen viestit budjettiriiheen

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Arene hakee EU-asiantuntijaa ammattikorkeakoulujen asialle 

Arene etsii osa-aikaista asiantuntijaa määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (50 %)...

Tekoäly mukana ammattikorkeakoulujen arjessa

Katsoin hiljattain lentokoneessa mielenkiintoisen elokuvan After Yang, jossa tekoälyllä...

Arenen lausunto E-kirjeestä koskien komission tiedonantoa kyberturvallisuusakatemioista

Arene pitää Suomen kantaa komission tiedonannosta pääosin hyvänä.Arene pitää...

Ammattikorkeakoulujen hiilijalanjälki -webinaari 11.12.2023 klo 14-15.30

Arenen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden työryhmän hiilijalanjälkilaskenta-alaryhmä järjestää maanantaina...

Opiskelijoiden hyvinvointi on koulutustason noston edellytys

Mielenterveysviikolla ammattikorkeakouluja edustava Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ja siellä opiskelevia...

Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun