Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun

Karelia-ammattikorkeakoulussa kehitetty Work Smart -menetelmä ylsi voittoon Suomen ammattikorkeakoulujen välisessä Kärjet-kilpailussa.

Kilpailun teemana oli tänä vuonna Tulevaisuuden oppiminen, ja voittaja valittiin avoimella yleisöäänestyksellä videoehdokkaiden joukosta. Palkinnon vastaanotti Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalainen Porissa valtakunnallisten ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä 16.5.2018.

Voittajavideolla esitelty Work Smart -menetelmä tukee ammattikorkeakouluopiskelijoiden ja toisen asteen opiskelijoiden työurapolkua. Menetelmä kehitettiin Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian yhteisen Work Smart – Älykkäästi Töihin -hankkeen aikana vuosina 2015–2017.

– Work Smart – Älykkäästi töihin -hankkeen tulokset ja hyödyt ovat merkittävät erityisesti opiskelijoiden näkökulmasta. Myös opetushallituksen asiantuntijaraati on suositellut Work Smart -menetelmää hyvänä käytänteenä, ja Kärjet 2018 -palkinto vahvistaa osaltaan valtakunnallista näkyvyyttä, toteaa Karelia-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämisjohtaja Anne Ilvonen tyytyväisenä.

Kärjet on vuosittainen ammattikorkeakoulujen TKI-johdon verkoston järjestämä kilpailu, jossa palkitaan vaikuttavin TKI-hanke tai toiminta ammattikorkeakoulussa. Kilpailun tavoitteena on saada näkyvyyttä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnalle sekä jakaa hyviä käytäntöjä edelleen hyödynnettäviksi.

Voittajavideo

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Valtiovarainministeriön osaamattomuus tulee yhteiskunnallemme kalliiksi – lyhyt oppimäärä koulutusjärjestelmästämme

Valtiovarainministeriölle tiedoksi, että Suomessa on kaksi korkeakoulusektoria: yliopistot ja...

Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun