Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun

Karelia-ammattikorkeakoulussa kehitetty Work Smart -menetelmä ylsi voittoon Suomen ammattikorkeakoulujen välisessä Kärjet-kilpailussa.

Kilpailun teemana oli tänä vuonna Tulevaisuuden oppiminen, ja voittaja valittiin avoimella yleisöäänestyksellä videoehdokkaiden joukosta. Palkinnon vastaanotti Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalainen Porissa valtakunnallisten ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä 16.5.2018.

Voittajavideolla esitelty Work Smart -menetelmä tukee ammattikorkeakouluopiskelijoiden ja toisen asteen opiskelijoiden työurapolkua. Menetelmä kehitettiin Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian yhteisen Work Smart – Älykkäästi Töihin -hankkeen aikana vuosina 2015–2017.

– Work Smart – Älykkäästi töihin -hankkeen tulokset ja hyödyt ovat merkittävät erityisesti opiskelijoiden näkökulmasta. Myös opetushallituksen asiantuntijaraati on suositellut Work Smart -menetelmää hyvänä käytänteenä, ja Kärjet 2018 -palkinto vahvistaa osaltaan valtakunnallista näkyvyyttä, toteaa Karelia-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämisjohtaja Anne Ilvonen tyytyväisenä.

Kärjet on vuosittainen ammattikorkeakoulujen TKI-johdon verkoston järjestämä kilpailu, jossa palkitaan vaikuttavin TKI-hanke tai toiminta ammattikorkeakoulussa. Kilpailun tavoitteena on saada näkyvyyttä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnalle sekä jakaa hyviä käytäntöjä edelleen hyödynnettäviksi.

Voittajavideo

Jaa

AMK-päivät 2024

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Eettinen ohjeistus käyttöön korkeakoulujen kansainväliseen opiskelijarekrytointiin

Suomalaiset korkeakoulut ovat yhdessä luoneet kansainvälisen koulutusagenttien eettisen ohjeistuksen,...

Ammattikorkeakoulut tarvitaan mukaan kehittämään tohtorikoulutusta ja tutkijoiden urapolkuja

Suomi tarvitsee kansalliseen TKI-tavoitteeseen päästäkseen aivan uudenlaisia toimintatapoja, koska...

Arenen lausunto varhaiskasvatuslain henkilöstön mitoitukseen ja suhdelukujen toteutumiseen

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry ei ota suoraan kantaa kansalaisaloitteen...

Juniori AMK on 5.-luokkalaisten ikioma AMK

Turussa joka vuosi yli 1000 viidesluokkalaista osallistuu Turun ammattikorkeakoulun...

Karelia-amk voitti valtakunnallisen Kärjet-kilpailun