Novia: Linus Storhannus från Ingenjör (YH) till Ingenjör (högre YH) inom teknologibaserat ledarskap

Linus Storhannus utexaminerades som IT-ingenjör från Novia 2011. Efter att ha arbetat som systemutvecklare i några år insåg han att han vill bidra med mera genom att se till att utvecklare har de förutsättningar som krävs för att samarbeta effektivt och på så sätt tillsammans skapa mervärde. Det var i det skedet som Linus ansökte till högre YH, teknologibaserat ledarskap vid Yrkeshögskolan Novia.

I dag arbetar Linus som Agil Coach på H&M i Stockholm.

Jag hjälper jag teamen och ledare i frågor kring samarbete och process- och verktygsförbättringar. Det innebär att jag tillämpar olika tillvägagångssätt beroende på vad situation och mindset kräver. Det kan bland annat handla om utbildningar, mentorskap, och coaching

På jobbet kan Linus fokusera på de individer och team han coachar och deras framgång. Det handlar om att få andra att lyckas och uppnå sin fulla potential.

-Den största belöningen är när man ser individer uppnå någonting som tidigare påstods vara omöjligt och glöden i deras ögon när det sker. Att få göra det i en miljö där det är tech-lösningar som tas fram är den perfekta mixen för mig.

Linus anser att hans utbildningar har hjälpt honom mycket eftersom de gett honom en kompetensbredd inom de tekniska områden som han jobbar med dagligen.

Det handlar kanske inte så mycket om att minnas alla detaljer från alla ämnen som man studerade, utan mera om att ge en grundtrygghet i att man vet hur saker hänger ihop och vad som är väsentligt när man ställs inför olika utmaningar, säger Linus Storhannus

Mera information:

Novia: Master’s Degree Programmes >>

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Novia: Linus Storhannus från Ingenjör (YH) till Ingenjör (högre YH) inom teknologibaserat ledarskap