Arcada: Orientera dig i den föränderliga medieindustrin

Verktyg för att hantera den snabbt föränderliga medieindustrin i en inspirerande och internationell miljö. Catharina Cadwallader är influencer på sociala medier och alumn från masterprogrammet i Media Management på Arcada.

”Utbildningen var intressant och passande för mig, och att den var engelskspråkig var ett stort plus. Jag ville studera media och lära mig mer om ledarskap. Vissa kurser var svårare än andra, men det var roligt att få utmana mig själv.

Vi som studerade tillsammans hade liknande intressen och mål och en vilja att lära sig. Det var roligt att få träffa människor från branschen. Jag gillade verkligen min tid på Arcada. Redan innan jag började studera var min uppfattning om högskolan väldigt positiv, och det är verkligen en högskola med en trevlig anda och stämning.

Hela studietiden var givande på många sätt, men det bästa var ändå att arbeta med mitt examensarbete. Jag hade en väldigt bra handledare och fick forska inom min egen bransch. Att få chansen att bekanta sig med ett ämne på djupet, på ett helt annat sätt än man hinner i vanliga kurser, var något jag uppskattade. Min forskning öppnade verkligen upp influencer marketing för mig. Jag fick en bredare förståelse för och uppfattning om de människor som följer mig online, hur de tänker och hur de känner.

Jag rekommenderar utbildningen till alla som arbetar inom media och vill satsa på ledarskap. En masterexamen ökar definitivt chanserna att få ett jobb i branschen.”

Mera information

Originalartikel >>
Arcada: Masterutbildningar >>

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Valtiovarainministeriön osaamattomuus tulee yhteiskunnallemme kalliiksi – lyhyt oppimäärä koulutusjärjestelmästämme

Valtiovarainministeriölle tiedoksi, että Suomessa on kaksi korkeakoulusektoria: yliopistot ja...

Arcada: Orientera dig i den föränderliga medieindustrin