Uusi valtakunnallinen CampusOnline.fi verkko-opiskeluportaali on avattu

Suomen 23 ammattikorkeakoulua avasivat valtakunnallisen kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteisen CampusOnline.fi -verkko-opintotarjonnan 27.8.2018. CampusOnline.fi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella 100-prosenttisesti ja ympärivuotisesti verkossa. Ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön johdosta opiskelijat voivat valita itseään kiinnostavia opintoja myös muiden korkeakoulujen verkko-opintotarjonnasta.

Uusi digitaalinen opintotarjonta avaa uusia mahdollisuuksia opiskeluun

CampusOnline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjonta, joka tarjoaa uudenlaisen tavan oppia ja opiskella. Koulutuksen digitaalisuus murtaa perinteisiä käsityksiä opiskelusta ja uudistaa oppimista ammattikorkeakouluissa. Verkko-opiskelu on paikan ja ajan suhteen vapaampaa kuin perinteinen opiskelu, mutta edellyttää myös uusien opiskelutoimintatapojen omaksumista. Opiskelijan näkökulmasta digitaalisten oppimisympäristöjen keskiössä onkin nimenomaan verkko-opiskelun mahdollisuuksien hyödyntäminen.

Tavoitteena on mahdollistaa opiskelijoille avoimen ympärivuotisen opiskelun sekä entistä joustavammat erikoistumis- ja ristiinopiskelumahdollisuudet eri ammattikorkeakoulujen välillä. CampusOnline.fi monipuolistaa ja rikastaa opintopolkuja sekä laajentaa opiskelijoiden valinnan vapautta opiskella juuri itseään kiinnostavia opintojaksoja. Kiinnostaisiko sinua vaikkapa Lean Startup -yrittäjyysopinnot tai Storytelling palvelualalla?

CampusOnline.fi tukee opiskelijoiden opiskelun ja työn uudenlaista yhteensovittamista valmistumisen nopeuttamiseksi ja paremman työllistyvyyden turvaamiseksi. Työelämän näkökulmasta uudet digitaaliset koulutusratkaisut takaavat opiskelijoille työkalut digitaalisten valmiuksien kehittämiseen työelämää varten. Kenties tuleva työnantaja löytyy kurssitehtävien kautta, sillä CampusOnline.fi tarjoaa myös ammattikorkeakoulun ja yrityksien yhteistyössä toteutettuja työelämälähtöisiä opintojaksoja.

Maksuttomia opintojaksoja AMK-opiskelijoille

CampusOnline.fi tarjonnasta on mahdollisuus valita opintojaksoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää opinnot omaan tutkintoon. Syksyllä 2018 on tarjolla opintojaksoja yli 20 eri ammattikorkeakoulusta. Opintotarjonnassa on mukana opintojaksoja kaikilta aloilta, AMK- sekä YAMK-tason opintoja, englanninkielisiä toteutuksia sekä useamman ammattikorkeakoulun yhteistoteutuksia. Parasta on, että tarjonta laajenee entisestään keväällä 2019 ja opiskelu on täysin maksutonta ammattikorkeakoulun tutkinto- ja polkuopiskelijoille. Avoimen ammattikorkeakoulun kautta ilmoittautuville opinnot ovat maksullisia ammattikorkeakoulujen normaalin käytännön mukaisesti.

Syksyn 2018 CampusOnline.fi opintotarjonta julkaistiin 27.8.2018, ja ilmoittautuminen ensimmäisille opintojaksoille alkaa 3.9.2018.

CampusOnline.fi >>

Jaa

AMK-päivät 2024

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Ammattikorkeakoulujen suositukset yhteisen opintotarjonnan laadun varmistamiseksi

Ammattikorkeakouluissa tuotetaan korkeatasoista osaamista työmarkkinoille. Yhteisen opintotarjonnan avulla ammattikorkeakouluopiskelijat...

Eettinen ohjeistus käyttöön korkeakoulujen kansainväliseen opiskelijarekrytointiin

Suomalaiset korkeakoulut ovat yhdessä luoneet kansainvälisen koulutusagenttien eettisen ohjeistuksen,...

Ammattikorkeakoulut tarvitaan mukaan kehittämään tohtorikoulutusta ja tutkijoiden urapolkuja

Suomi tarvitsee kansalliseen TKI-tavoitteeseen päästäkseen aivan uudenlaisia toimintatapoja, koska...

Uusi valtakunnallinen CampusOnline.fi verkko-opiskeluportaali on avattu