FINNIPS-verkoston kautta 600 ulkomaalaista opiskelijaa

FINNIPS-verkosto järjesti keväällä 2018 suomalaisten ammattikorkeakoulujen valintakokeet 12 maassa ympäri maailmaa. Kokeiden kautta hyväksyttiin yhteensä 598 ulkomaalaista opiskelijaa.

FINNIPS seuraa opiskelijaksi valittujen tilannetta kartoittamalla syksyn aikana luvut opiskelunsa aloittaneista ja lukuvuosimaksun maksaneista opiskelijoista.

Syksyllä 2017 kootun tilastotiedon mukaan 88 prosenttia suomalaisten AMKien lukuvuosimaksun maksaneista opiskelijoista tuli valituiksi FINNIPS-verkoston valintakokeiden kautta.

38 tutkinto-ohjelmaa kansainvälisessä haussa

FINNIPS-verkostossa on kaudella 2018-2019 mukana 13 ammattikorkeakoulua ja yhteensä 38 niiden englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa kahdeksalta eri koulutusalalta. Bachelor-ohjelmien lisäksi mukana on jo neljä Master-ohjelmaa.

Ensi vuoden ulkomaan valintakokeet järjestetään 11 maassa ympäri maailmaa maaliskuussa 2019.

Ensi tammikuussa verkosto markkinoi vieraskielisten koulutusten yhteishaussa mukana olevia ohjelmiaan maailmanlaajuisesti koulutusmessuilla, markkinointikampanjoilla ja somekanavissa.

Verkosto järjestää eri maissa yhteisiä markkinointi- ja info-tilaisuuksia myös Suomen edustustojen kanssa. Tiivis yhteistyö viranomaisten kanssa ja korkeakoulutoimijoiden vastuullisuus varmistavat, että hakijoille Suomessa asumisesta, elämisestä ja opiskelusta sekä toimeentulon edellytyksistä kerrottava tieto on asianmukaista ja täsmällistä.

10 vuotta vaikuttavuutta

Ensi vuonna koittaa verkoston kymmenes toimintavuosi. Tänä aikana verkoston jäsenammattikorkeakouluihin on hyväksytty FINNIPSin kautta 8000 opiskelijaa.

Lisää tietoja FINNIPS-verkostosta.

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Valtiovarainministeriön osaamattomuus tulee yhteiskunnallemme kalliiksi – lyhyt oppimäärä koulutusjärjestelmästämme

Valtiovarainministeriölle tiedoksi, että Suomessa on kaksi korkeakoulusektoria: yliopistot ja...

FINNIPS-verkoston kautta 600 ulkomaalaista opiskelijaa