Esittävien taiteiden koulutusohjelmaan kaksi maagista tutkinto-ohjelmaa – Taikanomi ja Taikamaisteri

Ammattikorkeakoulujen esittävien taiteiden koulutusohjelmaan tulee tarjolle kaksi uutta tutkinto-ohjelmaa, Taikanomi ja Taikamaisteri. Taikanomin tutkinto-ohjelma antaa valmiudet toimia esimerkiksi yliluonnollisten otusten hoitajana, ennustajana, velhona tai taikuuden asiantuntijana erilaisissa organisaatioissa. Taikamaisteri tutkinnon avulla pääsee syventämään ammatillista osaamista työelämässä hankitun kokemuksen jälkeen.

Ammattikorkeakoulut ovat todella innoissaan uudesta aluevaltauksesta, kommentoi Arenen toiminnanjohtaja Ida Mielityinen.

Opinnot on rakennettu vastaamaan ihmiskunnan mahdottomiin ongelmiin.

-Arenen strategian nimi on huomisen kädenjälki. Taikanomien ja Taikamaisterien avulla saadaan uudenlaista osaamista mahdottomien ongelmien ratkaisuun, kertoo Mielityinen.

Tutkinnot on rakennettu kestävän ja vastuullisen taikuuden näkökulmasta

Taikanomin tutkinnossa paneudutaan taikuuden kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja sen kestävään ja vastuulliseen käyttämiseen muuttuvassa maailmassa.

Taikamaisterin tutkinto keskittyy asiantuntijuuden syventämiseen. Opiskelijat perehtyvät mm. johtamiseen taianomaisessa ympäristössä.

Opiskelijat valitaan koulutusohjelmiin Tylypahkasta tutun lajitteluhatun avulla, ammattikorkeakoulut eivät ota käyttöön tupamenettelyä.

Jaa

Arenen hallitusohjelmatavoitteet

spot_imgspot_img

Tuoreimmat uutiset

Tradenomista on moneksi

Tradenomit ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämän asiantuntijoina. Tutkintomme antaa monipuoliset mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoisia urapolkuja lähes kaikille toimialoille niin palkansaajan kuin yrittäjän roolissa.

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen kypsyystasokuvaukset

Ammattikorkeakoulujen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelman väliarvioinnin raportti julkaistiin...

Suomen aluekehittäminen hidastuu ministeriön tietoteknisten ongelmien vuoksi

Ammattikorkeakoulut ovat tyrmistyneitä ja äärimmäisen huolissaan tilanteesta, jossa tietoteknisiin syihin vedoten...

Esittävien taiteiden koulutusohjelmaan kaksi maagista tutkinto-ohjelmaa – Taikanomi ja Taikamaisteri